Iznenađenje, Brazilac na pragu Čelsija!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje, Brazilac na pragu Čelsija!

Izgleda da je poznato i drugo letnje pojačanje "Plavaca".

Ekipa sa "Stamford Bridža" je ovog leta na mesto šefa struke postavila Mauricija Sarija.

Dovedeno je i prvo pojačanje, sa Sarijem je u paketu iz Napolija stigao i vezista Žoržinjo.

Nema sumnje da će Brazilac sa italijanskim pasošem biti veliko pojačanje za Čelsi, ali je jasno da će "Plavci" morati još da se pojačaju, ukoliko žele da se bore za titulu u Premijer ligi i trofeje na drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << frontovima.

Mnogo toga zavisiće i od toga da li će Azar ostati na "Bridžu", ukoliko Čelsi uspe da obije Real, sam njegov ostanak biće svojevrsno pojačanje za "Plavce".

Ipak, i pored toga Sari želi da pojača ekipu, pa bi tako u redove ekipe iz Londona mogao da stigne povremeni reprezentativca Brazila.

Kako prenose mediji iz "zemlje sambe, kafe i fudbala", novo pojačanje Čelsija trebalo bi da bude bivši igrač Šahtjora iz Donjecka Bernard.

Ovaj 25-godišnji krilni fudbaler je trenutno bez angažmana, ovog leta mu je istekao ugovor sa "Rudarim", rešio je da ne produži saradnju i potraži novi izazov.

Čak 12 klubova mu je ponudilo saradnju, između ostalih i Monako, Benfika, Vest Hem, Lester i Palmeiras, ali je prema pisanju brazilskog portala "Globo Esporte" glavni favorit za njegov potpis Čelsi.

Sam fudbaler bi rado karijeru nastavio u Premijer ligi, dopada mu se Čelsi, ali i London, pa se nada da će se pregovori sa upravom kluba sa "Bridža" uspešno okončati.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.