Izmorena Zvezda gostuje kod Himkija

Izvor: RTS, 07.Feb.2020, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmorena Zvezda gostuje kod Himkija

Košarkaški Crvene zvezde od 18.00 časova gostuju u Rusiji kod ekipe Himkija u meču 24. kola Evrolige. Tok meča pratite na našem portalu.
Crveno-beli će odigrati treću utakmicu u samo pet dana pauze, što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predstavlja veoma jak ritam i izazov za srpsku ekipu.

Naredni protivnik Zvezde je ekipa Himkija, jedan od direktnih rivala u borbi za osmo mesto koje vodi u plej-of fazu takmičenja.
Crveno-beli su pobedom nad Panatinaikosom u "Štark areni" prekinuli niz od četiri vezana poraza u Evroligi.
Nakon impresivne pobede nad Realom, Himki je vezao tri poraza u elitnom takmičenju i pokušaće da na svom parketu protiv srpske ekipe prekine svoj negativni niz.
U prvom duelu Zvezde i Himkija, slavio je srpski i regionalni šampion rezutlatom 90:78.
Nakon 23 odigrane utakmice u dosadašnjem toku Evrolige, Zvezda sa učinkom od deset pobeda i 13 poraza zauzima desetu poziciju na tabeli, dok je Himki 12. sa pobedom manje i porazom više. 
Utakmica 24. kola između ruske i srpske ekipe igra se od 18.00 časova u "Mitišči areni" u predgradđu Moskve.
Tok susreta i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borba za Top 8 ne prestaje " Zvezda u Podmoskovlju

Izvor: B92, 07.Feb.2020

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Himkija u okviru 24. kola Evrolige...Odmah posle pobede nad Panatinaikosom, "crveno-beli" u Moskvi nastavljaju seriju teških utakmica na dva fronta...Trener Dragan Šakota izneo je utiske pred taj duel i objasnio koliko težak zadatak je pred njegovim izabranicima..."U...

Nastavak na B92...

Umorna Zvezda poražena od Himkija

Izvor: RTS, 07.Feb.2020

Košarkaši Himkija savladali su Crvenu zvezdu sa 78:72 u meču 24. kola Evrolige. . Pretrpan kalendar Evrolige doneo je lošu igru oba tima. Domaćin je ipak imao više energije, sasvim dovoljno da iskoristi praznan hod u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.