Izlaznost u Bijeljini 17,48 odsto

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlaznost u Bijeljini 17,48 odsto

BIJELJINA - U Bijeljini je do 11.00 časova na izbore izašlo 17,48 odsto birača, ili 18.409 građana, rekla je novinarima član Gradske izborne komisije Cvijeta Sekulić.

Prema njenim riječima, Komisija je do sada primila jedan prigovor u vezi sa brojem primljenih glasačkih listića i u toku je rješavanje postupka.

Na biračkom mjestu za glasanje u odsustvu, koje se nalazi u Narodnoj biblioteci u centru grada, do 10.00 časova glasalo je osam od upisanih 164 birača. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Tri mobilna tima u Bijeljini imaju zadatak da obiđu 130 registrovanih birača, stara i nemoćna lica i pritvorenike Okrružnog zatvora.

Zbog izbora je i danas od 7.00 do 19.00 časova otvoren šalter za izdavanje ličnih dokumenata građanima u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina, a u prijepodnevnim časovima na ovom šalteru nije bilo gužve.

U CJB Srni je rečeno da izborni dan u Bijeljini protiče mirno i bez problema i da do 11.00 časova nije bilo prijava policiji.
Pogledaj vesti o: Izlaznost na izborima

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.