Izgleda da je Sale definitivno izgubio Stefana...

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2016, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgleda da je Sale definitivno izgubio Stefana...

Đorđević se sastao sa Markovićem, ali nije uspeo da ga ubedi da se vrati u reprezentaciju

Odluka Stefana Markovića (28) da više ne igra za reprezentaciju Srbije po svemu sudeći definitivna je! Plejmejker ruskog Zenita koji igra briljantno poslednjih nedelja indirektno je u intervjuu Večernjim novostima kazao da se neće vraćati u nacionalni tim. 

S prosečno 21,8 indeksnih poena Marković je četvrti najkorisniji igrač Evrokupa, a sa 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << asistencija po meču nema mu premca u tom takmičenju. Zbog svega toga Saša Đaorđević nikako ne želi da ga se odrekne tako lako, ali sva je prilika da od prve runde ubeđivanja, do koje je došlo posle susreta Bajerna i Zenita, nije bilo koristi.

"Mislim da je red da teme razgovora ostanu među nama", probao je Marković da zaobiđe direktan odgovor na pitanje da li se razgovaralo o reprezentaciji. Ipak, iz daljeg njegovog izlaganja moglo je da se nasluti da promene mišljenja neće biti...

"Bilo mi je teško da donesem odluku o povlačenju prošlog leta. Sve ih mnogo volim u reprezentaciji koja je više od tima. Kao porodica je, a nije lako kada odlazite iz porodice, kada se osamostaljujete... Ali, znate kakav sam. Dugo sam razmišljao, nisam odluku doneo preko noći. I to je to".

Stefan je sada potpuno koncentrisan na Zenit koji ima jasne ciljeve u Evrokupu i VTB ligi.

"Glavna želja je da se domognemo Evrolige. Zasad ide sve po planu. Pretrpeli smo težak poraz od CSKA, ali nismo tada mogli da računamo na dva važna igrača. Bitno je da u ostalim utakmicama nismo skrenuli sa rezultatskog puta koji nas vodi tamo gde smo namerili. Samo da nas zdravlje posluži", zaključio je Marković.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.