Izbrisali Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbrisali Ronalda!

Prate razvoj situacije, očigledno da ne žele ništa da rizikuju...

Izgleda da pretpostavka nevinosti ne važi kada je veliki biznis u pitanju. "Najki" je izrazio zabrinutost, ali kompanija EA Sports je otišla korak dalje, izbrisala je Ronalda zbog optužbi za silovanje sa svojih zvaničnih naloga.

Jasno, Portugalac u dresu Juventusa krasi naslovnu stranu ovogodišnjeg izdanja igre "FIFA 19", bili su već prinuđeni da je promene kada je prešao iz Reala u Juventus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sada su sa veb sajtova i zvaničnih naloga pomerili slike.

"Videli smo uznemirujuće izveštaje i detalje optužbe protiv Kristijana Ronalda. Pažljivo pratimo situaciju, očekujemo od sportista koji su naša zaštitna liga i ambasadori da se ponašaoju u skladu sa vrednostima kompanije", kaže se u saopštenju.

"Najki" je zabrinut, Ronaldo bi mogao da izgubi doživotni ugovor sa ovom kompanijim, a reklamira još Tag Heuer satove, Herbalajf i American Tourister opremu za putovanje...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.