Izabrane rezerve za Ol Star meč

Izvor: MVP.rs, 30.Jan.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrane rezerve za Ol Star meč

Treneri NBA ekipa izabrali su preostale igrače koji će učestvovati na ovogodišnjem Ol Star meču.

Posle startnih petorki koje su izabrali navijači svojim glasovima, poznati su i preostali učesnici Ol Star meča koji će biti na programu 15. februara.

Ol Star vikend će biti održan u Bruklinu i Njujorku, a Ol Star meč će se igrati u areni Niksa, Medison Skver Gardenu.

Treneri svih ekipa su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << priliku da sastave svoj tim, a među rezervama su se našla tri igrača Atlante, Džef Tig, Al Horford i Pol Milsap. Iako su propustili određeni deo mečeva u sezoni, Kevin Durent i Rasel Vestbruk su se takođe našli među rezervama a slična situacija je i sa tandemom Majamija Krisom Bošom i Dvejnom Vejdom. Sjajni šuter Klej Tompson će se pridružiti Stefu Kariju, dok se na spisku očekivano našao i Kajri Irving. Po prvi put će na Ol Star meču imati priliku da učestvuje i Džimi Batler, a među rezervama se još nalaze i Kris Pol, Džejms Harden i Tim Dankan.

Zanimljivo je da na listi nema dvojca iz Portlanda, Dejmiana Lilarda i Lamarkusa Oldridža, koji su sigurno zaslužili da se nađu među rezervama, a nema ni Demarkusa Kazinsa, jednog od najboljih centara lige.

Treneri ekipa će biti Majk Badenholzer (Istok) i Stiv Ker (Zapad).

Tim Dankan će se na Ol Star meču naći po 15. put, a samo Kobi Brajant (17) i Karim Abdul Džabar (19) imaju više učešća na Ol Staru.

Komesar Lige Adam Silver će u narednim danima odrediti zamenu za povređenog startera Kobija Brajanta, a trener Zapada Stiv Ker će odlučiti koji igrač od rezervi će se naći u prvoj postavi.

(foto: NBA.com)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.