Izaberite Zvezdinu idealnu grupu u Evroligi!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izaberite Zvezdinu idealnu grupu u Evroligi!

Posle današnjeg saopštenja Evrolige i objavljivanja imena ekipa koje su dobile specijalne pozivnice za učešće u elitnom evropskom takmičenju, praktično su poznati i sastavi svih šešira uoči žreba zakazanog za 9. jul u Barseloni.

Kako smo objavili ranije danas, Crvena zvezda Telekom i Cedevita će morati da ispune i dodatni uslov za učešće u narednoj sezoni Evrolige, a to je dodatna dokumentacija koja iz reorganizovane ABA lige treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bude poslata nadležnima u elitnom evropskom takmičenju.

Pod pretpostavkom da će sve biti u redu sa tim, i da će Zvezda sigurno biti učesnik Evrolige u narednoj sezoni, možemo već i da ''bacimo pogled'' na izgled šešira na žrebu koji nas očekuje na desetak dana u barseloni.

Srpski predstavnik će biti smešten u četvrti šešir, zajedno sa Žalgirisom, Emporio Armanijem i Brose Basketsom.

Pomenute ekipe, dakle, neće biti Zvezdini rivali u prvoj fazi takmičenja, pa ih treba tražiti u preostalih pet šešira.

To su:

Prvi šešir:  CSKA, Real, Barselona, Olimpijakos

Drugi šešir: Makabi, Panatinaikos, Fenerbahče, Efes

Treći šešir: Himki, Laboral Kuća, Lokomotiva, Unikaha

Peti šešir: Karšijaka, Darušafaka, Dinamo Sasari, Bajern

Šesti šešir: Cedevita, Zelena Gora, Strazbur, Limož.

U iščekivanju žreba, navijači Crvene zvezde mogu već od sada da prave najbolje kombinacije za svoj tim, odnosno da formiraju ''idealnu'' grupu, koja bi Zvezdi otvorila jasan put ka plasmanu u Top 16 fazu takmičenja.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠEŠIRI ZA EVROLIGU: Poznati svi učesnici Evrolige i potencijalni protivnici Crvene zvezde

Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2015

Crvena zvezda biće u četvrtom šeširu pred žreb za Evroligu zajedno sa Žalgirisom, Armanijem i Bambergom, što znači da sa njima neće moći da se sastane, ali iz drugih šešira vrebaju opasni protivnici.. . Istina, Crvena zvezda i Cedevita pored imena imaće crtice do konačne odluke FIBA hoće...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.