Iz Voždovca u Premijer ligu, za TRI miliona!

Izvor: Mondo, 08.Sep.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Voždovca u Premijer ligu, za TRI miliona!

Najveći transfer u istoriji beogradskog kluba.

Transfer bomba sa Dušanovca.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", mladi napadač Voždovca Filip Stuparević (18) u januaru prelazi u englesku Votford, za obeštećenje od tri miliona evra!

Mladi reprezentativac Srbije dugo je bio "na oku" predstavnicima engleskog kluba, a 30. avgusta, kada je postao punoletan, transfer je ušao u završnu fazu.

Prema dogovorenom, Stuparević će se u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << preseliti u Englesku.

"Potpisana su zvanična dokumenta, obezbeđeni preduslovi za radnu dozvolu i selidbu u Englesku. Prema slobu dogovora, vunderkind iz tabora 'zmajeva' s prvim danom naredne godine postaće zvanično član Votforda. Ugovor je oročen na četiri godine", piše beogradski list.

Foto: MN Press

Nije potrebno naglašavati da je Stuparevićev transfer najveći u istoriji Voždovca.

Mladi Beograđanin član je "zmajeva" od 2016. godine i debitovao je još pre dve godine, kada je imao samo 15 godina. Tada je postao najmlađi igrač u istoriji Superlige, iako je njegov tim kasnije izgubio taj meč "za zelenim stolom", jer Stuparevićev nastup nije bio u skladu sa pravilima.

U prethodne dve godine on je nagovestio velike mogućnosti, postao redovan član prvog tima i "zaradio" veliki transfer.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.