Iz Vojvodine pisali predsedniku: Orden za Mažića!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Vojvodine pisali predsedniku: "Orden za Mažića!"

Zbog zasluga za promociju srpskog sporta u svetu, u Fudbalskom savezu Vojvodine smatraju da Milorad Mažić treba da bude odlikovan.

Dobro vam je poznato da je Milorad Mažić u ovom trenutku jedan od najboljih svetskih sudija, slobodno to možemo zaključiti na osnovu utakmica koje je sudio u poslednje dve godine.

Upravo zbog toga u Fudbalskom savezu Vojvodine smatraju da Milorad Mažić treba da bude odlikovan.

Upravo će ovaj predlog biti poslat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predsedniku države Tomislavu Nikoliću, prenosi Žurnal.

"Mažićev primer jedan je od najsvetlijih u našem sportu. Sjajan je ambasador Srbije, učesnik najvećih evropskih utakmica i takmičenja, predstavnik zemlje u Super kupu Evrope i napokon ponovni kandidat za drugo učešće na Mondijalu. Svi ti parametri svrstali su Mažića u vrh našeg društva i države.

Znajući da predsednik države ima razumevanja za dostignuća vrhunskih sportista, nadam se da će naš predlog biti usvojen"
, rekao je Dragan Simović, predsednik FS Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FS Vojvodine: Orden za Mažića!

Izvor: B92, 21.Okt.2016

Izvršni odbor FS Vojvodine (FSV) predložio je predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da odlikuje sudiju Milorada Mažića, zbog promocije srpskog sporta u svetu...“Mažićev primer jedan je od najsvetlijih u našem sportu. Sjajan ambasador Srbije, učesnik najvećih evropskih utakmica i takmičenja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.