Iz Novog Pazara: Mnogima smo trn u oku, ali borićemo se pošteno

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 14:31

Iz Novog Pazara: Mnogima smo trn u oku, ali borićemo se pošteno

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je, uoči gostovanja Metalcu, da će se njegova ekipa do kraja boriti za opstanak, iako su je mnogi otpisali.

Uoči 37. kola, Metalac je sedmi na superligaškoj tabeli sa 51 bodom, dok je Novi Pazar na 15. poziciji i ima 45 bodova.

"Biće teško. Oni će igrati u najjačem sastavu, kao i svi naši rivali. Mnogima smo trn u oku, ali borićemo se još ove dve utakmice časno i pošteno. Za nas je to finale Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer navijači i ovaj region zaslužuju da imaju jednog stabilnog superligaša", rekao je Berber.

Kako kaže, njegova ekipa ne može da preti.

"Idemo da pobedimo. Metalac nije ekipa kojoj treba da pretimo. Poštujemo ih i znamo koje su im vrline i slabosti. Imamo problem sa povredama Luke Mićića i Branislava Tomića, ali će obojica biti u protokolu", naveo je Berber.

Utakmica na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu zakazana je za subotu od 13.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Berber: Borićemo se do kraja, iako su nas mnogi otpisali

Izvor: SandzakPress.net, 14.Maj.2021

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas, uoči gostovanja Metalcu u pretposlednjem kolu Super lige Srbije, da će se njegova ekipa do kraja boriti za opstanak, iako su je mnogi odavno otpisali. “Biće teško. Oni će igrati u najjačem sastavu, kao i svi naši rivali. Mnogima smo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.