Ivković u četvrtak saopštava spisak, Teodosić i dalje enigma

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jun.2013, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković u četvrtak saopštava spisak, Teodosić i dalje enigma

Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković u četvrtak u 12 sati saopštiće širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.
(FOTO: V. Marković)
Svakako, navijače srpskog nacionalnog tima najviše interesuje kakva je situacija sa povredom Miloša Teodosića, odnosno, da li će plejmejker CSKA biti u mogucnosti da zaigra na prvenstvu Starog kontinenta.
Šampionat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra, a Srbija će igrati u B grupi sa Bosnom i Hercegovinom, Litvanijom, Makedonijom, Crnom Gorom i Letonijom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivković u četvrtak objavljuje spisak za EP u Sloveniji

Izvor: Beta, 05.Jun.2013

BEOGRAD, 5. juna 2013. (Beta) - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković objaviće u četvrtak spisak igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo u Sloveniji...Reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu i.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.