Izvor: Blic, 13.Jul.2009, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković saopštio spisak kandidata za put u Poljsku

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković saopštio je večeras spisak kandidata za nastup na septembarskom Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Ivković je u tim uvrstio i petoricu igrača studentske reprezentacije Srbije koja je prošle nedelje na Univerzijadi u Beogradu osvojila zlatnu medalju: Marka Kešelja, Milana Mačvana, Miroslava Raduljicu, Ivana Paunića i Nemanju Bjelicu.

Selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na pripreme pozvao i Bojana Popovića, Miloša Teodosića, Stefana Markovića, Milenka Tepića, Uroša Tripkovića, Dušana Kecmana, Novicu Veličkovića, Zorana Ercega, Ivana Radenovića, Luku Bogdanovića, Nenada Krstića, Kostu Perovića, Bobana Marjanovića.

Evropsko prvenstvo propustiće iskusni bekovi Igor Rakočević i Vule Avdalović. Prvi Ivkovićev pomoćnik biće Aco Petrović, a u stručnom štabu asistiraće mu i treneri Dušan Gvozdić i Saša Nikitović.

Srpski košarkaši će se večeras okupiti u Beogradu, a u naredna dva dana biće testirani i podvrgnuti lekarskim pregledima. Potom će, u četvrtak 16. jula, početi sa treninzima, a tri dana kasnije otputovaće u Italiju gde će imati bazične pripreme.

Tokom priprema srpska reprezentacija učestvovaće na nekoliko turnira, a put Poljske krenuće 5. septembra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.