Ivic: Radnički je najbolji u Srbiji posle večitih rivala

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivic: Radnički je najbolji u Srbiji posle "večitih rivala"

Novi trener Makabija iz Tel Aviva, sledećeg protivnika Nišlija u kvalifikacijama za Ligu Evrope, zadovoljan pobedom protiv Ferencvaroša.

Vladimir Ivić, nekadašnji prvotimac Partizana, posle sezone i kusur na klupi Paoka preuzeo je izraelskog viceprvaka s ciljem da mu vrati titulu i da ga uvede u Ligu Evrope. Prvi korak je savladan uspešno, a u drugom kolu kvalifikacija slede dueli s Radničkim.

- Znam njihove kvalitete jer su najbolji u Srbiji posle Partizana i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Zveude. Moramo ozbiljno da se pripremimo za te utakmice.

Makabi bi trebalo da bude jači za nigerisjkog 25-godišnjeg napadača Ofoedua, koji je stigao iz turskog Eskišehira.

- Igrali smo protiv teškog protivnika Ferencvaroša. Hteli smo i da prođemo dalje i da napredujemo u odnosu na meč u Mađarskoj i smatram da smo uspeli u tome. Ali, to je tek prvi krug. Moramo da unapređujemo igru i dalje.

Vladimir Ivic following Maccabi Tel Aviv’s 1:0 (2:1 aggregate) win over Ferencváros: “It’s on to the next round” https://t.co/8FjppuYXgo pic.twitter.com/JNE9GN8Oa8— Maccabi Tel-Aviv (MaccabiTLVFC) July 19, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.