Ivanovićeva zaustavljena u drugom kolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva zaustavljena u drugom kolu

Najbolje rangirana teniserka Srbije Ana Ivanović završila je takmičenje na ovogodišnjem Vimbldonu u drugom kolu, pošto je danas poražena od Amerikanke Betani Matek-Sends u dva seta, 6:3, 6:4.Ana Ivanović je bila sedma nositeljka, a Matek-Sends nije bila među nosiocima. Sledeća protivnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Amerikanke biće Belinda Benčić.

Srbiju u ženskoj konkurenciji u Londonu predstavljaju Jelena Janković i Aleksandra Krunić.

Matek-Sends je odigrala odličan meč, kontrolisala je igru i diktirala tempo, a reprezentativka Srbije nije imala priliku ni da proba da napravi preokret.

Ana Ivanović je nervozno počela i već u drugom gemu je svojim greškama omogućila rivalki da napravi brejk. Matek-Sends je potom osvojila gem na svoj servis i povela sa 3:0.

Ivanovićeva je potom osvojila gem na svoj servis, a onda napravila i brejk za 3:2, ali nije uspela da izjednači, niti da se vrati u meč, pošto je njena rivalka sigurnom i agresivnom igrom vratila brejk i odbranila svoj servis i tako povela sa 5:2. Posle još jednog gema, Amerikanka je osvojila set u devetom gemu, koji je dobila bez izgubljenog poena.

Ivanovićeva je bolje i smirenije počela drugi set i povela je sa 1:0, ali je Matek-Sends osvojila gem na svoj servis a onda napravila brejk. Posle toga je Srpkinja imala šansu da napravi brejk, ali joj vođstvo od 40:0 nije bilo dovoljno, tako da je Matek-Sends spasila tri brejk lopte i povela sa 3:1.

Sve što je Ivanovićeva posle toga uspela da uradi je da priđe na 4:3 u gemovima, jer je Matek-Sends igrala stvarno dobro i uspela je da iskoristi sve greške rivalke i mirno privede meč kraju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.