Ivanović udario igrača Vigana i čeka ga drastična kazna (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović udario igrača Vigana i čeka ga drastična kazna (VIDEO)

Branislav Ivanović je u fantastičnoj formi u prolećnom delu sezone i bez sumnje je trenutno jedan od najboljih igrača Čelzija.

Srpski reprezentativac je golom na meču protiv Vigana u subotu (2:1), utabao put Plavcima ka nova tri boda i mestu na tabeli koje vodi u evro–kupove naredne sezone.
Međutim, pri rezultatu 1:1 u finišu meča, desni bek Čelzija je napravio potez kojim je „prosuo“ odličnu igru tokom duela na „Stamford bridžu“. Udario je bez lopte >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << napadača gostiju Šona Malonija.
Glavnom arbitru Majku Džonsu i njegovim pomoćnicima to je promaklo, ali Premijer liga je poznata po tome da igrače često kažnjava na osnovu video snimka, pa će verovatno tako biti i ovaj put.
Znajući kako su čelnici engleskog šampionata netolerantni na ovakve poteze, Ivanovića očekuje drastična kazna...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.