Ivanović: Podigla sam igru na viši nivo

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Jan.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Podigla sam igru na viši nivo

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović ocenila je posle ubedljive pobede na startu Australijen Opena nad Mađariciom Melindom Cink, da je podigla igru na viši nivo.
Iskrena da budem, očekivala sam mnogo teži meč protiv Cink, jer sam od nje ranije jednom i izgubila – rekla je Ivanović.
Prvi reket Srbije je naglasila da tokom meča nije gubila koncentraciju ni u jednom trenutku i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se borila za svaki poen.
Ukupno sam veoma zadovoljna svojim današnjim izdanjem. U principu, podigla sam igru na viši nivo nego ranije – rekla je Ivanović.
Ona je istakla da u nastavku turnira želi da igra „meč, po meč”.
Ovo je gren slem i svakom meču se mora prilaziti sa velikom pažnjom i ozbiljnošću. Nema lakih mečeva – rekla je Ivanović i dodala da se nada uspešnom nastavku turnira.
Toliko dobro osećam svoju igru da mi se čini da bih mogla da idem na pobedu protiv svih teniserki na turniru – rekla je Ivanović, koja se u sledećem kolu sastaje sa Jung Jan Čan iz Tajvana.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ana: Osećam da mogu da pobedim sve na Australijan openu

Izvor: Press, 14.Jan.2013

- Iskrena da budem, očekivala sam danas mnogo teži meč protiv Cink, jer sam od nje ranije jednom i izgubila - rekla je Ivanović.. Prvi reket Srbije je naglasila da tokom meča nije gubila koncentraciju ni u jednom trenutku i da se borila za svaki poen.. - Ukupno sam veoma zadovoljna svojim današnjim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.