Ivanović: Nemamo šta da tražimo u finalu sa ovakvom igrom

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Nemamo šta da tražimo u finalu sa ovakvom igrom

Treća utakmica finalne serije igra se u ponedeljak u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici sa početkom u 20.30

Crvena zvezda ponovo je savladala Mega Leks i došla na korak do odbrane trofeja u Jadranskoj ligi, a košarkaš osvajača Kupa Radivoja Koraća Nikola Ivanović smatra da njegova ekipa nema šta da traži u trećoj utakmici ako ponovi večerašnju partiju.

“Opet je Zvezda iskoristila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sve što smo im dali, igrali su onako kako bi to trebalo to da čini jedna ozbiljna ekipa. Mi ionako igramo sa skraćenom rotacijom, a danas smo pravili i neke dečačke greške. Na momente je to bilo poprilično neodgovorno i to nas je koštalo ovolike razlike“, rekao je Ivanović novinarima posle meča Pioniru.

Zvezda vodi sa 2:0 u finalnoj seriji, a večeras je kao domaćin slavila sa 93:74.

“Trebalo bi da odigramo u Sremskoj Mitrovici meč za ponos. Finala ne bi trebalo da se završavaju sa 3:0, ali ako se ovako nastavi, Zvezda ima izgledne šanse da upravo to uradi“, dodao je crnogorski plejmejker.

.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ivanović: Nemamo šta da tražimo u finalu sa ovakvom igrom

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2016, 11:00

Crvena zvezda ponovo je savladala Mega Leks i došla na korak do odbrane trofeja u Jadranskoj ligi, a košarkaš osvajača Kupa Radivoja Koraća Nikola Ivanović smatra da njegova ekipa nema šta da traži u trećoj utakmici ako ponovi sinoćnju partiju...“Opet je Zvezda iskoristila sve što smo im...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.