Ivanović: 9 od 12 - naša jedina šansa

Izvor: Mondo, 30.Mar.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: 9 od 12 - naša jedina šansa

"Moramo dobiti bar tri od prestale četiri utakmice, ako želimo u Francusku", poručio je kapiten Srbije posle poraza od Portugala u kvalifikacijama za EURO 2016

Foto: AP Photo/Francisco Seco

Srbija je poražena od Portugala (1:2) i šanse za plasman na Evropske prvenstvo sada su minimalne. Ipak, kapiten Srbije Branislav Ivanović, baš kao i ostali igrači, ne odustaje.

"Moraćemo negde da napravimo brejk i na strani osvojimo bodove. Cilj mora da nam bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << devet bodova iz preostale četiri utakmice - to je minimum koji bi nam dao nadu da možemo da se nađemo na Evropskom prvenstvu", rekao je Ivanović u Lisabonu.

On nije bio zadovoljan igrom svog tima.

"Neke stvari moramo mnogo, mnogo bolje. Sada ćemo igrati tešku utakmicu protiv Danske, u nezgodnoj smo situaciji, ali taj duel je za nas finale, doduše kao što je bila i sa Portugalom, ali definitivno je da nam je susret sa Danskom poslednja šansa".

Kapiten je istakao da je reprezentacija loše ušla u meč.

"U prvom poluvremenu smo morali bolje, bili smo uplašeni na početku, ušli smo sa previše poštovanja prema protivniku. S druge strane, i oni su imali veliki respekt prema nama. Prvo poluvreme nije naše pravo lice, drugo je bilo bolje, ali nedovoljno da bi se osvojili bodovi", istakao je Ivanović.

"Na poluvremenu smo znali da ćemo drugo odigrati bolje. Iskoristili smo šansu, postigli pogodak, ali primili drugi. To su sve neke stvari koje su za analizu, a videćemo šta ćemo moći da popravimo, šta moramo da popravimo".

Ivanović je dodao da je nedopustiv način na koji je Srbija primila pogodak u Lisabonu.

"Skok igra i prekidi su naša velika prednost i trebalo bi da nam budu dobra strana, a mi već četvrtu utakmicu primamo gol iz prekida", rekao je Ivanović.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.