Ivanić: Prolaz najbitniji; Pankov: Jedan gol sve rešava

Izvor: Večernje novosti, 30.Jul.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanić: Prolaz najbitniji; Pankov: Jedan gol sve rešava

Fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Radovan Pankov, pred odlazak na revanš protiv Helsinkija, kažu da su uvereni u prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona Fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Radovan Pankov, pred odlazak na revanš protiv Helsinkija, kažu da su uvereni u prolaz u 3. kolo kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ligu šampiona.Ivanić ističe da poznaje uslove u Finskoj i teren tamošnjeg prvaka, gde je prošle godine sa BATE-om slavio 2:1."Najbitniji nam je prolazak, imamo sjajan rezultat (2:0) iz prve utakmice. Očekujemo da potvrdimo plasman dalje. Naravno, uz dobru igru", rekao je Ivanić novinarima pre puta na aerodromu "Nikola Tesla".PROČITAJTE JOŠ: Zvezda otputovala u Helsinki, Milojević poveo 21 igračaCrnogorski reprezentativac veruje da vremenski uslovi neće biti problem."Teren nije u najboljem stanju. Sećam se sa BATE-om kad sam bio, osim ako ga nisu menjali, može malo da se igra. Prošle godine sam pobedio s BATE-om... Tu su normalni uslovi i cilj nam je da prođemo", rekao je Ivanić.Njehov saigrač iz odbrane Radovan Pankov optimista je pred drugi meč, nakon trijumfa od 2:0 u Beogradu."Drugo poluvreme neće biti nimalo lako, videli smo to poslednjih pola sata u Beogradu. Verovatno će nas napasti od starta, ali mi imamo svoj cilj. Gledaćemo da rutinski rešimo posao", poručuje hitri štoper.PROČITAJTE JOŠ: Zvezda ide u Helsinki, Marin spreman za revanšPankov naglašava da ne bi pristao na poraz u Helsinkiju, uz prolaz."Sigurno da ne bih potpisao poraz. Nadam se da neće biti nervoze kod nas, čak iako ne krene onako kako želimo. Idemo kao da je 0:0 i na pobedu. Naš gol svakako rešava svako pitanje", zaključio je Pankov.Utakmica između Helsinkija i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Saburtalo bez najboljeg i u šarenom sastavu na Maksimiru

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2019

Hrvatski prvak iz prve utakmice u Tbilisiju donosi lepu zalihu od 2:0, što je samo po sebi prilična garancija da će Dinamo da se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, na primeru Hajduka postalo je jasno da ne treba unapred upisivati slavlje čak ni protiv Maltežana, a kamoli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.