Ivana Španović najbolja na svetu

Izvor: Vostok.rs, 08.Okt.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović najbolja na svetu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović završiće sezonu u ovoj godini kao prva na svetskoj rang listi. Naša šampionka je u toku takmičarskih sezona nekoliko puta bila na prvom mestu, ali ovo je prvi put da će celu takmičarsku godinu završiti kao svetski broj 1, prenosi RTS.

Ivana Španović prvu poziciju zauzima već 36 nedelja, ali je ovo prvi put u njenoj karijeri da zimsku sezonu, a na kraju i celu takmičarsku godinu završava na toj poziciji.

Uprkos povredama zbog kojih je odsustvovala sa nekoliko takmičenja Španovićeva je, zahvaljujući izvanrednim rezultatima pri povratku na terene, uspela da sačuva vodeću poziciju.

Na čelu rang liste sigurno će se zadržati sve do marta naredne godine, a nadamo se i duže od toga, jer se uspešno i samouvereno vratila na atletske terene.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španovićeva prvi put završava godinu na "broju 1"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2017

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović prvi put u karijeri završiće godinu kao prva na svetskoj rang listi u skoku u dalj sa 1.372 poena...Španovićeva se do sada već nekoliko puta našla na prvom mestu svetske rang liste u toku takmičarskih sezona, sada je već na toj poziciji 36 nedelja,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ivana Španović: ''Upravo su mi javili... VANZEMALJSKI uspeh!'' (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2017

Naša najbolja atletičarka oglasila se na Instagramu...A povod je fenomenalan!..Kako smo objavili ranije danas, Ivana Španović će 2017. godinu završiti na prvom mestu svetske rang liste u disciplini skok udalj...Tim povodom, Ivana se ovog popodneva oglasila na Instagramu...''Upravo su mi javili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.