Ivana Španović najavila kraj karijere!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović najavila kraj karijere!

Srpkinja ima 29 godina.

Srpska atletičarka Ivana Španovića uskoro kreće sa treninzima nakon pauze zbog povrede, a u intervjuu za Sportski žurnal je otkrila i svoje dugoročne planove.

"Počinjem sa uvodnim radom 15. oktobra, ali zbog težine povrede biću malo obazrivija na početku, pogotovo zbog činjenice da je sledeća godina olimpijska. Nema mesta ni prostora kalkulaciji ili radu koji nije sa 100 odsto mogućnosti", istakla je ona.

Španović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tako najavila da bi mogla da završi karijeru 2022. godine.

"Volela bih da budemo izabrani za domaćeine Svetskog prvenstva 2022. u dvorani. Razlog zbog kojeg bi volela da se to dogodi je razmišljanje o povlačenju iz atletike. Volela bih da to bude uz pokušaj obaranja dvoranskog svetskog rekorda od 7,37 metara pred domaćom publikom u beogradskoj Areni", jasno je poručila Ivana Španović.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVANA ŠPANOVIĆ NAJAVILA KRAJ KARIJERE: Najbolja srpska atletičarka progovorila o povlačenju iz kraljice sportova (FOTO)

Izvor: Kurir, 10.Okt.2019

Sjajna skakačica u dalj Ivana Španović, koja je na velikim takmičenjima osvojila 11 odličja, najavila je da će 2020. braniti zlato na Svetskom prvenstvu u dvorani u Kini u martu, pre nastupa u Tokiju na Olimpijskim igrama

Nastavak na Kurir...

Španovićeva najavila kraj karijere!

Izvor: Story, 10.Okt.2019

Aktuelna šampionka Evrope u skoku u dalj u dvorani, Ivana Španović, najavila je da bi 2022. godine mogla da se oprosti od atletike. Ona je u intervjuu za “Sportski žurnal” poručila da oporavak posle povrede zadnje lože, zbog koje je nije bilo na Svetskom prvenstvu u Dohi, teče po planu, pa...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.