Italijano: Ljut sam zbog ovakvog poraza

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 23:44

Italijano: Ljut sam zbog ovakvog poraza

Fudbaleri Fiorentine moraće i bukvalno preko Alpa da bi se plasirali u finale Lige konferencija.

Na svom terenu su poraženi od Bazela sa 1:2 (1:0) i sada ih u revanšu 18. maja čeka težak zadatak.

Trener "ljubičastih" Vinćenco Italijano bio je veoma nezadovoljan ishodom.

"Ovaj poraz me čini jako ljutim. Neće biti lako probiti njihov niski blok, ali idemo u Švajcarsku da preokrenemo rezultat. Imali smo šanse večeras, igrali dosta dobro, ali oni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nisu predavali. Dobili su samo prvo poluvreme, pokušaćemo da uzvratimo u revanšu", kaže Italijano.

Ne napušta ga vera u prolaz u finale.

"Imali smo veoma dobru priliku. Idemo tamo da pokažemo šta možemo. Ne smemo da im dozvolimo da uzmu kontrolu, želimo da im otežamo posao. Naravno da smo razočarani. Izgubili smo, hteli smo drugačiji rezultat, ali sve će to proći već sutra. Sad se spremamo za Udineze, onda ćemo misliti kako da okrenemo ovaj rezultat. Čestitke Bazelu, ali borićemo se", poručio je trener Fiorentine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.