Italijani tvrde, Barsa ima načelni dogovor sa Interom!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani tvrde, Barsa ima načelni dogovor sa Interom!

Izgleda da su Katalonci spremni da ispune sve uslove.

Dugo se spekuliše ko će biti ta nova "devetka" na "Nou Kampu" koja može odmeniti iskusnog Luisa Suareza. Jedan igrač se izdvojio a to je naravno Lautaro Martinez.

Argentinac briljira u Interu, ove sezone je postigao 16 golova na 28 utakmica. Došao je iz Rasinga za sumu od 25 miliona evra pre godinu i po dana, Đanluka di Marcio prenosi da je Barselona otvorila pregovore sa Konteovim timom.

Katalonci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su spremni da idu navodno i preko klauzule od 111 miliona evra koja navodno stoji u ugovoru "desetke" Intera. Španski klub je spreman da preko te cifre ubaci i par igrača u razmenu što bi vrednost transfera podiglo na dodatni nivo.

Ova priča će dobiti svoj epilog na leto, Martinez ima ugovor do 2023. godine, videćemo šta "neroazuri" mogu uraditi kako bi ga zadržali.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa sa odriče jednog od najvećih pojačanja u istoriji zbog napadača?!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020

Italijani preneli veoma zanimljive informacije...Dovela je Barsa minulog leta Antoana Grizmana iz madridskog Atletika za 120 miliona evra, ali je Francuz na 22 upisana nastupa postigao samo sedam golova ove sezone u Primeri...Katalonci se muče, imaju problema i sa povredama, ostali su i bez Luisa Suareza,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.