Italijani preuzeli ulogu favorita

Izvor: RTS, 14.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani preuzeli ulogu favorita

Italija je najviše puta osvajala turnir u ovom uzrastu - 5 puta, a i sada su na sebe preuzeli ulogu favorita. Pristojno pričaju o reprezentaciji Srbije.

Italijani respektuju našu reprezentaciju, ali ih ne vide kao pretnju, čak deluju ubeđeni da će pobediti. Sebastian Đovinko, igrač Juventusa, je direktan:

"Očekujem pobedu. Važno je dobro početi turnir. Najvažnija je pobeda."

Kapiten ekipe je Marko Mota. On je na konferenciji za medije takođe bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << optimista, a u više navrata je ista kao kako mu je bitan bolji nastup nego u Holandiji 2007. kada ekipa nije prošla u drugi krug.

"Možemo da kažemo da je Srbija najopasniji tim u grupi, ali kako ja vidim stvari moramo da pobedimo u svim mećevima ako hoćemo da prođemo dalje. Bitno je osvajati bodove. "

Kapiten italijanske reprezentacije trazi osvetu. On misli da je Srbija na evropskom prvenstvu pre dve godine neopravdano pobedila jer nije nadigrala Italiju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.