Italijani lako savladali Izrael, Balineli 18p, Datome 16p

Izvor: B92, 31.Avg.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani lako savladali Izrael, Balineli 18p, Datome 16p

Italijani su uspešno započeli Evrobasket pošto su u prvom kolu savladali Izrale u Grupi B - 69:48.

'Azuri' su od samog starta bili u vođstvu i već su u drugom kvartalu imali dvostruku prednost i ubedljiv su bili do samog kraja meča.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Marko Belineli sa 18 poena, a prati ga je Điđi Datome sa 16 poena i osam skokova, dok je Nikolo Meli ubacio devet poena i zabeležio deset skokova.

Kod Izraelaca jedini se istakao Omri Kaspi sa 18 poena i 9 skokova.

Ovo je bio i poslednji meč u Grupi B,gde je ranije Nemačka savladala Ukrajinu, a Gruzija je šokirala vicešampiona Evrope Litvaniju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Italijani lako savladali Izrael

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2017, 07:52

Italijani su uspješno započeli Evrobasket pošto su u prvom kolu savladali Izrale u Grupi B - 69:48...'Azuri' su od samog starta bili u vođstvu i već su u drugom kvartalu imali dvostruku prednost i ubjedljiv su bili do samog kraja meča...Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Marko Belineli sa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.