Italijani i Urugvajci zakazali megdan

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani i Urugvajci zakazali megdan

Dogovoreno je da 'Azuri' i 'Urusi' odmere snage junu na nautralnom terenu.

Taj neutalni teren biće 'Alijanc Rivjera' u Nici, mada će Italijani definitivno imati efekat domaćeg terena zbog blizine ovog francuskog grada njihovoj domovini.

Prijateljska utakmica zakazana je za 7. jun.

Očekuje se da selektor Italije Ventura na ovom meču računa na Marija Balotelija, mediji na Apaninima spekulišu da je upravo zbog toga odabrana Nica.

Zanimljivo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Italija i Urugvaj su se susretali devet puta do sada, i jedni i drugi su slavili po tri puta, a isto toliko puta nije bilo pobednika.

Poslednji okršaj ove dve reprezentacije imale su na poslednjem Mondijalu u Brazilu, tada su 'Urusi' slavili minimalcem u grupnoj fazi takmičenja, jedini gol na meču postigao je Dijego Godin u finišu, a taj duel ostaće upamćen i po tome što je Luis Suarez ujeo Đorđa Kjelinija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.