Italijan prekobrojan kod Kontea, u igri i Srbin!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijan prekobrojan kod Kontea, u igri i Srbin!

Stručnjak Intera je već potvrdio da se ne uzda u Perišića.

Marota će imati velike poteškoće da ispuni želje svog novog/starog saradnika, deluje da Konte uopšte nije zadovoljan igračkim kadrom. Već se oglasio po pitanu Perišića, deluje da je Hrvat na izlazim vratima "Meace".

Glavni problem je taktika, Konte preferira 3-5-2 što mu je donelo velikih uspela u Juventusu i Čelsiju. Perišić je suviše ofanzivan, dok u defanzivi nema neki učinka. Prema pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << italijanskih medija, levo krilo Intera nije jedini koji će platiti ceh.

Nova "žrtva" bi mogao biti odlični Mateo Politano. Imao je odličnu prošlu sezonu kao pozajmljeni igrač Sasuola, Inter ga je početkom jula otkupio za dvadeset miliona evra. Deluje da će uskoro napustiti Milan i poslužiti u nekom budućem poslu "Neroazura".

Za Italijana je zainteresovana Roma, Rimljani imaju čak tri igrača u svom timu koji interesuju Kontea.

To su Kolarov, Džeko i Florenci koji bi odgovarali Konteovom sistemu. Politano može poslužiti kao ključ u transfer poslovima sa "Vučicom".

Odlično desno krilo je prošle sezone odigrao 36 utakmica u Seriji A sa učinkom od pet golova i sedam asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.