Italija sa tri pobede ide dalje, Vels u osmini finala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2021, 20:33

Italija sa tri pobede ide dalje, Vels u osmini finala

Fudbalska reprezentacija Italije sa maksimalne tri pobede plasirala se u osminu finala Evropskog prvenstva, nakon što je danas u utakmici poslednjeg kola A grupe savladala Vels 1:0 (1:0).

Selektor Azura Roberto Manćini izveo je "kombinovan" tim, a gol odluke postigao je Mateo Pesina u 39. minutu.

Velšani, uprkos porazu, takođe idu dalje, jer su obezbedili drugo mesto, ispred Švajcarske, koja je istovremeno savladala Tursku 3:1 (2:0).

Švajcarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sada čekaju epilog da kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije prođu dalje, a strelci su bili Haris Seferović u šestom, odnosno Džerdan Šaćiri u 26. i 68. minutu.

Jedini gol za Tursku, koja se vraća kući bez osvojenog boda, postigao je Irfan Kahveči u 62. minutu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.