Istrajaćemo u borbi protiv Karadžića

Izvor: Beta, 09.Okt.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istrajaćemo u borbi protiv Karadžića

BEOGRAD, 9. oktobra 2014. (Beta) - Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je u četvrtak da neće odustati od namere da se u Fudbalskom savezu Srbije raspišu izbori na svim nivoima.

"Ništa se na jučerašnjoj sednici Skupštine FSS nije desilo što nismo očekivali. Naravno da su protiv vanrednih izbora oni koji su sada na vlasti i imaju svoje interese >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da se ništa ne promeni", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Skupština FSS je usvojila u sredu statut prema kojem u narednih godinu dana neće biti moguće da se bira novo rukovodstvo te organizacije.

Crveno-beli su naveli i da se Karadžić, prvi put posle šest godina, setio da treba platiti troškove službenih lica klubovima prve lige ili da vodi ljude iz klubova u Jermeniju ili Španiju.

"To govori o njegovom strahu koji je juče pokušao da sakrije lažnim osmehom. Medju delegatima Skupštine ima mnogo čestitih ljudi i mnogi od njih na jučerašnjoj sednici nisu delili Karadžićeve stavove ali u ovom trenutku ne žele da se oglašavaju. Činjenica je i da se 18 delegata nije juče pojavilo iako je vršen pritisak na svakog ponaosob da dodju na Skupštinu", dodaje se u saopštenju.

Crvena zvezda navodi da je njen cilj da se promeni struktura unutar Skupštine, kao i da to može da se uradi jedino vanrednim izborima na svim nivoima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Izbori

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.