Isti šampion, ali neki drugi Hamilton

Izvor: B92, 06.Nov.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isti šampion, ali neki drugi Hamilton

Na početku ovogodišnjeg šampionata Formule 1 malo je onih koji su mislili da Luis Hamilton može da bude pobeđen.

Mnogi su svoje tvrdnje zasnivali na tome u kakvom stilu je prethodne sezone došao do druge titule u karijeri, ali je za sve zaslužna promena koja se desila tokom zime, koja nema nikakve veze sa stazom, već upravo sa svim onim što se dešava van nje.

Od trenutka kada je prošle godine u Abu Dabiju po drugi put postao šampion videli smo nekog drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Luisa Hamiltona, koji je konačno postao siguran u to kakvu sliku o sebi želi da predstavi javnosti. Više nije bio onaj vozač koji je pričao samo o dešavanjima stazi, već je postao otvoren i o svim ostalim temama koje ga zanimaju, kao što su muzika i moda. Nikada, doduše, to nije krio, ali je jednostavno došao trenutak da više pokaže i svoju drugu stranu.

Kompletan tekst naše Jelene Trajković pročitajte u rubrici "TEME".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.