Ispali su, ali ne brinu: ONI su budućnost Srbije

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispali su, ali ne brinu: "ONI su budućnost Srbije"

"Generalno, utisak je pozitivan...", konstatovao je Nenad Mirosavljević.

Već na poluvremenu meča na Banovom brdu činilo se da je Čukaričkom potreban epski preokret kako bi prošli u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Takva vrsta čuda izostala je sa večerašnje utakmice protiv Moldea koju su Norvežani rešili u svoju korist (3:1), pre svega zahvaljujući ranom "otvaranju" utakmice posle kog je verovatno "pao" dobar deo plana koji je postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trener Aleksandar Veselinović.

Iz takvog minusa, protiv veoma respektabilnog rivala, nije bilo realno da mlada ekipa Čukaričkog napravi iznenađenje, ali uprkos ispadanju - nema nezadovoljstva.

Sportski direktor "brđana" Nenad Mirosavljević je bio potpuno spokojan.

"Početak utakmice je poremetio naše mlade igrače i trebalo im je dosta da se vrate na kolosek na kom je trebalo da budu od početka meča. Generalno, utisak je pozitivan, pokazali su da su budućnost srpskog fudbala iako da nažalost nismo prošli dalje. Moraćemo da sačekamo narednu priliku, nadam se već naredne godine...", kazao je bivši golgeter za RTS.

Poželeo je sreću Zvezdi i Partizanu, jedinim preostalim srpskim predstavnicima u Evropi, uz poruku da je pre svega zadovoljan izdanjem Čukaričkog u drugom poluvremenu.

"Bilo je priče na pauzi da igramo jer nemamo šta da izgubimo. Drugo poluvreme je bilo dosta bolje, ali Molde je zaista kvalitetan tim. Imali su veliku prednost i bilo je teško našim mladićima da stignu prednost", iskren je bio Mirosavljević.

Čukarički je u prvom kolu kvalifikacija izbacio Banats (ukupno 8:0), dok je ponovo zaustavljen u drugoj rundi, kao i u svakom učešću do sada. Molde je ukupno pobedio 3:1.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.