Isko operisan, pauzira najmanje mesec

Izvor: RTS, 26.Sep.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isko operisan, pauzira najmanje mesec

Fudbaler Real Madrida Isko Alarkon uspešno je operisan je posle zapaljenja slepog creva, saopštio je šampion Evrope.
"Isko je uspešno operisan zbog zapaljenja slepog creva u bolnici u Madridu. Operacija je sprovedena pod nadzorom Realovog medicinskog tima i njegov oporavak će se nastaviti procenjivati".

Trener Reala Đulen Lopetegi izjavio je da se nada da će se Isko što pre vratiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Sada je prošao operaciju i želimo mu sve najbolje i da se brzo oporavi", rekao je Lopetegi.
Jedan od najboljih igrača "kraljevskog kluba" propustiće večerašnje gostovanje Sevilji, madridski derbi protiv Atletika narednog vikenda, a mogao bi da pauzira duže od mesec dana. Isko takođe neće igrati za reprezentaciju Španije u oktobru protiv Velsa u prijateljskom meču i Engleske u Ligi nacija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Isko operisan: Van terena mesec dana

Izvor: BKTV News, 26.Sep.2018

Fudbaler Real Madrida Isko Alarkon uspešno je operisan je posle zapaljenja slepog creva, saopštio je šampion Evrope..."Isko je uspešno operisan zbog zapaljenja slepog creva u bolnici u Madridu. Operacija je sprovedena pod nadzorom Realovog medicinskog tima i njegov oporavak će se nastaviti procenjivati"...Trener...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.