Ipak odigrano - Imamo potencijalnog putnika u ABA 2 ligu

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2018, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak odigrano - Imamo potencijalnog putnika u ABA 2 ligu

Utakmica ipak odigrana u Vršcu, iako su iz Zlatibora odbacivali takvu mogućnost.

Ekipa Vršca osvojila je sedmo mesto u Superligi i stekla potencijalno pravo učešća u ABA 2 ligi naredne sezone, ukoliko neka ekipa iz regiona odustane do početka sezone. Od srpskih klubova, Borac i Dinamik su sigurni učesnici.

U majstorici protiv Zlatibora, Vrščani su večeras na svom terenu slavili sa 94-87.

Podsetimo, tokom ove serije vladala je konfuzija oko mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odigravanja odlučujuće utakmice zbog greške koju je priznao direktor takmičenja Leon Deleon. Potom su iz Zlatibora stizale poruke da neće putovati u Vršac, već da će proitivnika čekati na svom terenu, ali na kraju su ispoštovali izmenjenu odluku direktora takmičenja.

Što se same utakmice tiče, Pašajlić je sa 30 poena predvodio Vršac do pobede, a odličan je bio i  Ostojić sa 28. Na drugoj strani najbolji Papić sa 25 i Popović sa 22 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Završeno prvenstvo u gradskim ligama Kragujevca

Izvor: KGsport.info, 11.Jun.2018, 12:24

Novi član Prve gradske lige je ekipa Bagremara, a u viši rang Drugu gradsku ligu plasirala se Sloga iz Lužnica. Vodojaža se iz Prve gradske lige vratila u zonski stepen takmičenja, a plasman još nekih ekipa zavisi od baraža.. Juče je odigrano poslednje kolo u sve tri gradske lige, čime je okončana...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.