Ipak Kralj! Real odbranio titulu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak Kralj! Real odbranio titulu (VIDEO)

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Serhio Ljulj sa 21 poenom, a po 14 poena ubacili su Trej Tompkins i Serhio Rodrigez

Titula košarkaškog prvaka Španije ne menja vlasnika. Košarkaši madridskog Reala odbranili su tron u ACB ligi, pošto su na svom terenu savladali Barselonu sa 91:84 i rešili finalnu seriju u svoju korist sa 3:1.

Ovo je kraljevskom klubu 33. titula prvaka Španije, a treća u poslednje četiri sezone. I ne samo to, Real je drugu sezonu uzastopno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << osvajač duple krune, jer je ranije ove godine odbranio i trofej u Kupu kralja.

Real je pokazao u finalnoj seriji da je u ovom trenutku ipak kvalitetnija ekipa od velikog rivala. Barselona je dobila prvu utakmicu serije, ali je Real uzvratio brejkom, a onda i vezao dva trijumfa na svom parketu.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Serhio Ljulj sa 21 poenom, a po 14 poena ubacili su Trej Tompkins i Serhio Rodrigez.

U ekipi Barselone najbolji strelci bili su Tomaš Satoranski i Ante Tomić sa po 17 poena, a veteran Huan Karlos Navaro dodao je na to još 14 poena.

¡@SergioRodriguez desde el triple! +6 para el @RMBaloncesto https://t.co/bj94Kkuysj

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Real je šampion!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2016

Ekipa iz Madrida je odbranila titulu u ACB ligi...Real je i po treći put savladao Barselonu u finalnoj seriji, i tako odbranio titulu prvaka Španije!..Vodila je katalonska tokom čitavog prvog poluvremena...Posle 20 minuta igre, na semafru je stajalo 45:47 u korist "Blaugrane", a najefikasniji u gostujućoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.