Interu višak, Arsenal kupuje?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interu višak, Arsenal kupuje?

Klub iz Londona nastavlja potragu za jeftinim, a kvalitetnim ofanzivcima.

Dosta se pisalo o (ne)moći "Tobdžija" na predstojećoj transfer pijaci, Unai Emeri će imati svega pedeset miliona funti na raspolaganju, budžet koji može uvećati jedino prodajama sopstvenih igrača.

Španac se najviše bavi pojačanjima koja bi mu mogla igrati po krilu, delovalo je da će to biti Rajan Frejzer ili Karasko, ali su pregovori oko pomenuta dva transfera, makara za sada, stali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Francuski portali prenose da Arsenal razmišlja o igraču Monaka, Baldeu Keiti, koji je prošle sezone igrao u Seriji A na "Đuzepe Meaci" kao pozajmljeni igrač "Kneževa".

Inter ima opciju kupovine, ali deluje da Konteu ne treba Senegalac.

Za usluge dvadesetčetvorogodišnjeg ofanzivca treba izdvojiti trideset miliona evra što bi odgovaralo klubu iz Londona.

Keita je u protekloj godini na 24 utakmica "Kalča" zabeležio pet golova i tri asistencije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, Ozil je na prodaju!

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2019, 14:50

Arsenal krenuo u misiju prodavanja nemačkog reprezentativca...Ekipa Arsenala će ovog leta imati poprilično ograničen budžet, procenjuje se da Emeri za pojačanja na raspolaganju ima od 50 do 60 miliona evra...To jasno nije dovoljno da bi se popunile sve rupe u timu, pa je jasno da će pojedini fudbaleri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.