Interov Žirondinac se ubrzanim putem vraća kući?

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interov "Žirondinac" se ubrzanim putem vraća kući?

Razlog je nedisciplina igrača pokazana u francuskom klubu.

Mladić koji je prošao sve omladinske selekcije "Petlova" i po mnogima buduća zvezda sa "Meace" - Jan Karamo se vraća sa pozajmice iz Bordoa!

Dvadesetogodišnji Francuz je odigrao petnaest utakmica u Ligi 1 gde je uspeo da postigne tri gola i jednu asistenciju, međutim zbog svog temperamenta bi mogao put Milana vrlo ubrzo.

Karamo koji igra na poziciji desnog krila je došao na "Meacu" iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << francuskog Kaena na pozajmicu avgusta 2017. godine da bi sledeće godine bio otkupljen.

Za prvi tim Intera je odigrao 18 utakmica u Seriji A sa jednim postignutim golom te je prosleđen nazad u Francusku na pozajmicu.

Po francuskim medijima igrač je udaljen sa treninga Bordoa zbog kršenja discipline i čelnici "Žirondinca" ozbiljno razmatraju da igrača vrate matičnom klubu.

 EPA-EFE/MARTIN DIVISEK





Videćemo da li "Neroazuri" mogu da smire Karamoa i ovog puta ne ponove greške iz prošlosti, kada su mlađi igrači u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.