Inter završio poslove, a leto će doneti pravi vatromet!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter završio poslove, a leto će doneti pravi vatromet!

Stavljena tačka na januar, na kraju samo nađena zamena za Vrsaljka i obezbeđen dolazak jednog od najboljih defanzivaca na svetu. Ali, šta je u planu?

Inter zbog FFP nije imao mnogo rešenja ove zime, a i rezultati nisu takvi da bi vredelo ulagati u neka velika pojačanja.

Sa druge strane, situacija je jasna, od Spaletija se traži trofej, Konte je demantovao da je pričao sa Marotom, ali on jeste glavni kandidat da nasledi Spaletija na klupi narednog leta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Zbog toga Inter čuva novac za pojačanja, prvo je već obezbeđeno, u pitanju je Dijego Godin, koji stiže na leto kao slobodan igrač. Sa Škrinjarom i De Frajom u Interu veruju da će činiti jednu od najboljih italijanskih odbrana.

Doveden je Soareš iz Sautemptona, ali na pozajmicu jer je Vrsaljko povređen. Hrvat neće biti otkupljen, ali bi na leto mogao da stigne Darmijan, Junajted je tražio previše, no, ako Soareš ne bude zadovoljio novac će biti utrošen za beka Junajteda.

I to nije sve, ostali su čvrsti kada je Perišić u pitanju, ali će na leto Hrvat otići, Marota ima plan da angažuje Barelu iz Kaljarija za koga će platiti oko 50 miliona, ali i Kijezu iz Fiorentine, za koga uz novac može da ponudi i igrače koje Viola želi, poput Galjardinija.

Naravno, ne isključuje se još neko pojačanje, videćemo kako će sve izgledati na kraju sezone, minimum minimuma je plasman u Ligu šampiona.

Zbog toga je ovaj januar bio tih za Inter, ali na leto sledi bum i stvaranje novog tima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.