Inter vezuje kapitena i dovodi dva sjajna pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter vezuje kapitena i dovodi dva sjajna pojačanja!

"Neroazuri" su sjajno počeli sezonu, slede još dva velika pojačanja i obnavljanje saradnje sa najvažnijim igračem.

Ako se po jutru dan poznaje, Lučano Spaleti je bio pravi izbor vlasnika Intera.

Ekipa sa "Meace" je pod palicom Spaletija upisala dva trijumfa na startu sezone, savladali su Fiorentinu sa 3:0, a potom su bili bolji od Rome na "Olimpiku" sa 1:3.

Maurito Ikardi je postigao četiri gola u ta dva susreta, po dva gola je dao Fiorentini i Romi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a dobre partije na startu sezone doneće mu i novi ugovor.

On trenutno zarađuje pet miliona evra po sezoni, ugovor u ističe 2021. godine i ima klauzulu u ugovoru po kojoj zainteresovane strane mogu da ga otkupe za 110 miliona evra.

Uprava "Neroazura" će mu sada ponuditi bolje uslove, produžiće ugovor za još godinu dana, a povisiće i njegovu otpusnu klauzulu.

Tu nije kraj dobrih vesti za navijače Intera, naime, uprava kluba planira da do kraja prelaznog roka angažuje još makar dva pojačanja.

Ideja uprave je da Spaletiju na raspolaganje stavi još jednog veznog igrača, kao i jednog napadača, a izbor je pao na fudbalere Totenhema i Lacija.

U pitanju su Musa Sisoko i Balde Keita.

Sisoko je igrao ove sezone, iako je bilo priče da Poketino želi da ga se reši. Ipak, na kraju bi Francuz zaista mogao da napusti redove "Pevaca", Inter je zagrizao, a Ausilijo i Sabatini su već otpočeli pregovore.

Inter će pokušati da dovede bivšeg igrača Tuluza i Njukasla na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa po isteku iste.

Što se tiče Keita, on je čekao Juventus, ali izgleda da ga nije dočekao. Do kraja prelaznog roka je ostalo manje od četiri dana, a Juve nije poslao adekvatnu ponudu na adresu "Nebeskoplavih".

Tako je Keita po svemu sudeći odustao od te ideje, pa je pristao na ponudu Intera.

Što se tiče klubova, Inter bi na račun "Nebeskoplavih" trebalo da uplati oko 30 miliona evra za njegove usluge.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Bur pojačava zadnju liniju u nadi da će spasiti posao

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017

Holandski strateg očajno je počeo svoju epizodu na klupi Kristal Palasa..."Orlovi" sa "Selhrsta" katastrofalno su počei novu sezonu u Premijer ligi...Nakon uvodna tri gola, čini se da su jedan od glavnih kandidata za ispadanja u niži rang takmičenja, De Buru ističe vreme...Holanđanin je ovog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.