Inter traži pojačanja, Konte sanja vezistu Napolija!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter traži pojačanja, Konte sanja vezistu Napolija!

Mogu li "Neroazuri" da ispune veliku želju svom šefu struke?

Poznato je da je Konte u više navrata jasno stavljao do znanja upravi da su mu potrebna pojačanja kako bi se sa Juventusom takmičio za titulu u Italiji.

Čak je jednom to uradio i javno, usledila je opomena, uprava želi da polako stvara tim sposoban da osvoji Skudeto, ali Konte odmah želi trofeje.

Bilo kako bilo, prilično je jasno da će i u januaru "Neroazuri" pazariti, traže se pojačanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u napadu, ali i u centralnom delu veznog reda.

Kako prenose italijanski mediji, najveća Konteova želja je, makara kada je vezni red u pitanju, Brazilac iz redova Napolija Alan.

On je dugo bio želja PSŽ, Napoli je uporno odbijao ponude za njegove usluge, ali bi sve moglo da se promeni uskoro.

Alan je bio jedan od prvih koji su se pobunili, kasnije i oglušili na narednu predsednika De Laurentisa o karantinu zbog loših rezultata i narednog leta bi uprava mogla da razmotri njegovu prodaju.

Neće to uraditi usred sezone, pa će Inter pojačanja najpre morati da potraži na nekom drugom mestu, ali mogu da počnu sa planiranjem za transfer Alana narednog leta.

Zaradiće i "Nerozuri" velike svote novca narednog leta, kada budu prodali igrače koji su na pozajmicama, očekuje se da inkasiraju preko 100 miliona evra od prodaja Ikardija, Žoaa Marija i Dalbera, a klub će najverovatnije napustiti i Gabrijel Barbosa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.