Inter traga za pojačanjima, najveća meta je Argentinac!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter traga za pojačanjima, najveća meta je Argentinac!

Jedan od najboljih argentinskih fudbalera bi mogao da promeni sredinu i da pojača Inter.

Inter bi mogao u potpunosti da promeni tim nakon završetka ove sezone, pitanje je koliko igrača iz sadašnje postave će biti u timu naredne godine.

Horhe Mendeš bi mogao da dovede par svojih fudbalera u Inter, sve se češće pominje u medijima u Italiji.

Dvojica njegovih igrača se najviše pominju, a to su Anhel Di Marija i Pepe, nekadašnji saigrači u Real Madridu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pepe je slobodan igrač od juna, dok Di Marija ima važeći ugovor sa PSŽ-om.

Za Pepea je daleko čistija situacija, mediji u Portugaliji, Italiji i Španiji su često pisali o njegovoj selidbi na "Meacu", dok sa druge strane PSŽ nema neku veliku nameru da se odrekne usluga sjajnog Argentinca.

29-godipnji fudbaler je ove sezone za PSŽ postigao 14 golova i zabeležio je 15 asistencija u 41 meču. Njegov ugovor ističe za dve godine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.