Inter sprema novo pojačanje

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter sprema novo pojačanje

Čelni ljudi Intera spremaju se da svom treneru Antoniju Konteu ispune prvu novogodišnju želju.

Antonio Konte je tražio od uprave kluba da mu dovedu adekvatna pojačanja u januaru kako bi Inter mogao da bude konkurentan za "tripletu".

"Neroazuri" će po svojoj prilici voditi bitku sa Juventusom za Skudeto, potrebna im je pobeda protiv Barselone u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona za osminu finala, a tu je i Kup Italije.

Sportski direktor Đuzepe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marota već je dogovorio dolazak Žirua iz Čelsija, takođe, Konte traži i klasičnog veznog igrača, a i još jednog krilnog napadača, pišu italijanski mediji.

Konteov izbor je mladi fudbaler Fiorentije, Federiko Kijeza, čiji je otac takođe bio slavni italijanski fudbaler – Enriko Kijeza, čovek koji je postigao trocifren broj golova u svojoj karijeri.

Ostaje nam da vidimo da li će da se Roko Komiso iz Fiorentine i Đuzepe Marota dogovore oko prelaska talentovanog fudbalera.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.