Inter pregovara sa Viljas-Boašom

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter pregovara sa Viljas-Boašom

Andre Viljas-Boaš već je počeo pregovore sa Interom, prenosi goal.com informaciju izvora bliskog upravi milanskog kluba.

Izvor javlja da je Porugalac viđen u društvu predsednika kluba Masima Moratija, koji želi da zameni Klaudija Ranijerija, jer je on označen kao glavni krivac za lošu sezonu Intera.

Viljas-Boaš je u nedelju dobio otkaz u Čelsiju, koji je pod njegovim vođstvom imao jednu od najgorih sezona u poslednjih desetak godina.

Izvor iz Intera javlja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su razgovori, da Portugalac preuzme klub u junu, počeli. Pregovara se o dvogodišnjem ugovoru, za tri miliona evera po godini, a "zeleno svetlo” dao je lično Morati.

U Interu su se okrenuli Viljas-Boašu, jer smatraju da je angažman Pepa Gvardiole "nemoguća misija”.

"Crno–plavi” su odustali i od Fabija Kapela, koji je još ranije odbacio mogućnost da dođe u Milan.

To otvara i pitanje ko će biti novi trener Čelsija, a već su i neki treneri počeli sami da se nude.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.