Inter ponovo precrtao Jovetića

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter ponovo precrtao Jovetića

Saga pod nazivom gde će Stevan Jovetić nastaviti karijeru se nastavlja. Stevan Jovetić je igrao sjajno za Inter tokom priprema za novu sezonu.

Crnogorski napadač postigao je golove protiv Liona, Čelsija i Viljareala u prijateljskim utakmicama, nakon čega se otvorila mogućnost da ipak ostane u italijanskom klubu.

Mnogi su čak tvrdili da je ostanak u Interu gotova stvar. Trener tima iz Milana Lućiano Spaleti je izjavio da je zadovoljan igrama Jovetića, ali će >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << morati da se bori za mesto u timu. Tri gola na prijteljskim utakmicama, a onda iznenađenje i to veliko.

Naime, na zvaničnom sajtu Intera, nalazi se spisak od 25 igrača na koje Spaleti računa u narednoj sezoni. Na njemu nema Jovetića.

Sevilja za sada nije spremna da izdvoji 13 miliona za Inter i 4 miliona za Jovetića, a kao alternativu ima Karlosa Baku koji gotovo sigurno napušta Milan. Međutim, trener Sevilje diplomatski priča o potencijalnim transferima.

#Sevilla Coach Eduardo Berizzo likes Carlos Bacca and Stevan Jovetic 'equally' amidst rumours #FCIM#ACMilanhttps://t.co/malzdgWmYKpic.twitter.com/MdLtCFfEi1

“Vrhunske fudbalere je uvek dobro imati u ekipi. Ne krijem da mi se dopadaju Jovetić i Baka. Istina, imaju različite karakteristike, ali su u pitanju sjajni igrači i njihove kvalitete jako cenim”, rekao je španskim novinarima trener Sevilje Eduardo Berizo.

Što će se na kraju dogoditi sa bivšim igračem Mladosti, Partizana, Florentine i Mančester sitija ostaje da se vidi do kraja prelaznog roka, a sa strane pažljivo situaciju prate pored Sevilje, Brajton, Marsej, Lacio, Fiorentina, Roma...

Problem je 13 miliona koliko traži Inter i 4 miliona koliko traži Jovetić....

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.