Inter okrenuo Juve i pobedio u derbiju Italije!

Izvor: RTS, 18.Sep.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter "okrenuo" Juve i pobedio u derbiju Italije!

Fudbaleri Intera pobedili su večeras na svom terenu Juventus sa 2:1 u derbiju četvrtog kola italijanske Serije A, poznatijem kao "derbi Italije" (Derby d'Italia). Fiorentina bolja od Rome - 1:0.

Inter je do trijumfa protiv šampiona Italije stigao preokretom u poslednjih 20 minuta igre. Juventus je poveo golom Stefana Lihtštajnera u 66. minutu, ali je samo dva minuta kasnije Mauro Ikardi doneo izjednačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "neroazurima".
Drugi trijumf Interu u sezoni doneo je Ivan Perišić golom u 78. minutu na astistenciju Ikardija.
Inter posle četiri odigrane utakmice zauzima šesto mesto sa sedam bodova, dva manje od drugoplasiranog Juventusa.
Ranije danas Kjevo je s 2:1 pobedio Udineze, dok je Sasuolo s 2:0 bio bolji od Đenove, a Kaljari je s 3:0 pobedio Atalantu. Krotone i Palermo odigrali su nerešeno 1:1, dok na utakmici između Torina i Empolija nije bilo golova.
Lacio je juče s 3:0 pobedio Peskaru, dok je Napoli s 3:1 savladao Bolonju, a Milan je u petak na gostovanju s 1:0 pobedio Sampdoriju.
Fudbaleri Fiorentine pobedili su na svom terenu Romu sa 1:0, u poslednjoj utakmici četvrtog kola.
Strelac jedinog gola za Fiorentinu bio je Milan Badelj u 82. minutu. Srpski fudbaler Nenad Tomović odigrao je ceo meč za Fiorentinu i asistirao prilikom gola.
Fiorentina je drugom uzastopnom prvenstvenom pobedom iz tri utakmice izbila na osmo mesto sa šest bodova, dok je Roma treća sa sedam.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Derbi Italije: Inter preokretom srušio Juve!

Izvor: N1 televizija, 18.Sep.2016

Fudbaleri Italije drugi put u nizu savladali su najvećeg rivala Juventus! "Neraziri" su posle preokreta savladali "Staru damu" 2:1, na svom Đuzepe Meaci...Juve je odigrao bledo u Milanu, ali je poveo u 64. minutu golom Lihtštajnera posle sjajnog prodora Sandra po levoj strani i oštrog centaršuta...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.