Inter nije za Skudeto, Lacio više žali zbog nule (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter nije za Skudeto, Lacio više žali zbog nule (VIDEO)

Rimljani bili bliži pobedi u Milanu

Danas je Roma napravila možda i odlučujući kiks kojom je ispala iz trke za Skudeto, a od večeras ni Inter više ne možemo da smatramo nekim ozbiljnim rivalom Napoliju i Juventusu. Inter je nastavio seriju razočaravajućih rezultata pošto je na svom terenu u derbiju kola odirgao remi bez golova protiv Lacija - 0:0. Štaviše, Lacio je taj koji ima više razloga da žali zbog ovakvog ishoda jer je bio bliži pobedi...

Inter je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << očigledno u silaznoj formi posle sjajnog starta sezone kada je igrao iznad svojnih mogućnosti. Ovo večeras je bila peta uzastopna utakmica u prvenstvu i kupu na kojoj Inter nije pobedio. Remi im ne znači mnogo jer kasne osam bodova za liderom Napolijem na polovini sezone. Teško da će se opet vratiti u trku za Skudeto.

Lacio je večeras bio bolji i opasniji rival. Rimljani se nisu branili na Meaci, napadali su, pokušavali da dođu do pobede, ali je Ćiro Imobile zakazao i nije bio na nivou partija iz dosadašnjeg dela sezone. Ranokija ga je stavio u džep. Prva ozbiljna šansa za Lacio je bila kada je Sergej Milinković Savić bombom sa distance zagrejao dlanove sjajnog Handanovića. Iz kornera koji je usledio, Bastos je promašio šansu utakmice kada je sam na petercu tukao glavom i nije uspeo da pogodi okvir gola. Na drugoj strani je Strakoša zaustavio Perišića i Valera.

Lacio je bio još bolji u drugom poluvremenu kada je ušao raspoloženi Felipe Anderson koji je imao dve odlične šanse ali ih nije iskoristio. Valero je bio najopasniji igrač Intera, ali je i Strakoša bio na Handanovićevom nivou.

Najzanimljiviji trenutak utakmice se zbio u 60. minutu kada je posle centrašuta Imobilea lopta pogodila Škrinijara u ruku u kaznenom prostoru Intera. Sudija Roki je pokazao na belu tačku, ali je promenio odluku posle asistencije AVR tehnologije. Ispravno. Lopta je prvo pogodila Škrinijara u nogu, pa u ruku, nije to bila situacija za najstrožiju kaznu...

Serija A - 19. kolo

Petak

Krotone - Napoli 0:1 (0:1)

/Hamšik 17/

Subota:

Fjorentina - Milan 1:1 (0:0)

/Simeone 71 - Čalhanoglu 74/

Roma - Sasuolo 1:1 (1:0)

/Pelegrini 31 - Misiroli 78/

Atalanta - Kaljari 1:2 (0:2)

/Gomez 90+2 - Pavoleti 6, Padoin 23/

Benevento - Kjevo 1:0 (0:0)

/Koda 64/

Bolonja - Udineze 1:2

/Danilo 27 autogol - Vidmer 37, Lazanja 48/

Sampdorija - SPAL 1:0 (0:0)

/Kvaljarela 90+2 penal, 90+4/

Torino - Đenova 0:0

Inter - Lacio 0:0

20.45:  (14,00) Verona  (6,75)  Juventus (1,20)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.