Inter ne odustaje od Kolarova

Izvor: Blic, 02.Jan.2010, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter ne odustaje od Kolarova

Uprava Intera i dalje ne odustaje od namere da u svoje redove dovede srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, a prema poslednjim informacijama iz italijanskih medija, zvanični šampion spreman je da za Kolarova u suprotnom pravcu pošalje 19-godišnjeg defanzivca Davidea Santona.

Kako prenosi "Gazeta delo sprot" Lacio tvrdsi Pazar kada je u pitanju Kolarov kome ugovor ističe 2012. godine, a koji trenutno vredi 15 miliona evra.

U Interu planiraju da ponudom Santona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << eventualno odobrovolje prvog čoveka Lacija Klaudija Lotita koji želi da otkupi pola ugovora mladog defanzivca, što se treneru Intera Žozeu Murinju baš i ne dopada.

Zbog toga, kako prenosi "Gazeta", Inter planira da u dogovor uključi još jedan par klinaca Renea Krhina i Matiju Destra koje bi poslao u Rim na pozajmicu.

Kako je prvi čovek Intera Masimo Morati najavio da neće biti mnogo troškova tokom januara, Kolarov je za sada bliži opciji da do kraja sezone igra na "Meaci" kao pozajmljen fudbaler Lacija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Murinjo nudi Santona za Kolarova

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2010

Trener milanskog Intera Žoze Murinjo ponudio je Laciju 19-godišnjeg Davida Santona u zamenu za srpskog defanzivca Aleksandra Kolarova, prenosi "Gazeta delo sport"...Inter je započeo pregovore sa Lacijom o dovođenju Kolarova još pre novogodišnjih praznika, ali problem je nastao zbog visine obeštećenja,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.