Inter nanjušio šansu, sa ova dva pojačanja mogu do titule?!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter nanjušio šansu, sa ova dva pojačanja mogu do titule?!

Jasno da su apetiti porasli, vrlo je jasno da su u prednosti jer ne igraju Evropu. Ako stignu ovi fudbaleri iz Premijer lige, čini se da mogu da istaknu kandidaturu za "Skudeto"!

Posle odličnog starta, apetiti Intera su porasli.

Oni sada veruju da mogu i u trku za titulu. Prema informacijama medija, pobeda u Rimu je potpuno promenila percepciju vlasnika, oni sada veruju da bi par pojačanja u poslednjih tri dana prelaznog roka mogla da znače šansu da se umešaju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << borbu za "Skudeto".

Jasno, pre prvenstva su Juve i Napoli važili za glavne favorite, ali je Inter protiv slabe Fiorentine, ali i u derbiju sa Romom pokazao da ima šansu.

Samo, uz debi spoljnih igrača poput Dalbera i Žoao Kansela, tim je rešio veoma osetljiva pitanja po bokovima, ali po Spaletiju to još nije dovoljno.

Inter traži štopere, Miranda i Škrinjar čini se nemaju alternative, duga je sezona, pa iako tim sve karte baca na šampionat, probaće do kraja da dovedu još par igrača.

Prva meta je Mustafi, Juve je kupio Hovedesa i Interu je put otvoren. Venger nema poverenja u Nemca, ali traži 40 miliona evra. Jedna alternativa je Domagoj Vida, a priča se da će Kinezi probati da dovedu Musu Sisoka iz Totenhema koji ne dobija baš šansu među "Pevcima" čime bi pokrili i još nekoliko pozicija u veznom redu na kojima Francuz može da igra.

I na kraju Keita.

Fudbaler Lacija i dalje ne odustaje, želi samo u Juve, Inter nudi 30 miliona koliko i traži Lotito, ali Keita i dalje odbija.

U Rimu mu prete da će godinu presedeti na tribini, pa ga to možda slomi i ipak ode u Inter.

Sačekaćemo razvoj situacije, ali direktor Intera Sabatini štopera vidi kao prioritet i veruje da upravo to što Inter igra samo u Seriji A može da bude odlučujuće. Nema pritiska, cilj je top 4 i povratak u Ligu šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.