Inter kao da je uklet! Šta im se ovo dešava? (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter kao da je uklet! Šta im se ovo dešava? (video)

Nema kraja razočaranjima koje Inter priređuje svojim navijačima ove sezone.

'Neroazuri'' nisu uspeli da savladaju ni Krotone pred svojim navijačima! u drugoj utakmici 23. kola Serije A, ove dve ekipe podelile su bodove na ''Meaci'' - 1:1.

Inter je bolje ušao u večerašnji meč, a do vođstva je mogao u 16. minutu, kada je Vesino imao dobar pokušaj, ali nedovoljno precizan.

Ipak, sedam minuta kasnije, ''Neroazuri'' stižu do vođstva. Sve se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle Brozovićevog kornera, a najviši u skoku pred golom gostiju bio je Eder koji udarcem glavom šalje loptu u mrežu - 1:0.

Očekivalo se da će Interu vodeći gol doneti i na samopouzdanju, ali to se nije desilo.

Kako je meč odmicao, gosti su bili sve hrabriji i to im se isplatilo u 60. minutu utakmice. Konfuziju u odbrani Intera iskoristio je Barberis i savladao Handanovića sa 1:1!

Usledio je period još većeg pritiska pred golom domaćih, ekipa Krotonea je pokušala da napravi potpuni preokret, ali je u par navrata Handanović dobro intervenisao, da bi u 77. minutu Trota poslao loptu zamalo pored leve stative Interovog gola.

Domaći su tek posle toga zaigrali nešto konkretnije, ofanzivnije, a najbolju priliku propustio je Rafinja u 89. minutu.

Tako je Inter nastavio seriju remija u šampionatu Italije, ovo im je već peti u nizu, a ukupno osmi meč bez pobede u Seriji A.

-

GOOOOAAAAALLLLL!!! #Eder breaks the deadlock, rises above the rest and heads it in. 2nd goal of the season. 1-0 | 23' #InterCrotonepic.twitter.com/feziPv8qGf

— SerieAchannel (@SerieAchannel) February 3, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.