Inter - Ne jedan, dva Čileanca! Dovoljno za skudeto?

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter - Ne jedan, dva Čileanca! Dovoljno za skudeto?

Kako sada stvari stoje, Inter će u poslednjoj nedelji pre početka šampionata dobiti dva velika pojačanja!

Inter na čileanski pogon.

Kako javljaju mediji u Italiji, Marota je uspeo da postigne dogovor sa dva velika imena, lideri "La Rohe", Aleksis Sančez i Arturo Vidal bi trebalo da stignu na "Meacu".

Agent Aleksisa Sančeza je otputovao na ostrvo, čeka se dogovor sa Junajtedom koji bi trebalo da pusti napadača na pozajmicu sa pravom otkupa. On je smanjio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoje apetite, odnosno ogromnu platu kako bi se vratio u Italiju. Svojevremeno je nosio dres Udinezea, pre odlaska u Barselonu.

Mogao bi da zaigra u istom timu sa Arturom Vidalom, koji je takođe na pragu sporazuma sa Interom, ali Barselona traži 20 miliona evra. Inter želi pozajmicu sa otkupom, ali Vidalu ističe ugovor naredne sezone.

Čini se da Valverde baš i ne računa na njega, Marota ga je svojevremeno doveo iz Leverkuzena u Juventus, sa Konteom je "Ratnik" osvojio tri titule i sigurno je da bi mu prijalo da ponovo radi sa italijanskim trenerom kod koga je igrao najbolji fudbal u životu.

Sa pomenuta dva pojačanja, Inter bi svakako bio kandidat za titulu, a javnost procenjuje da bi mogao da baci rukavicu u ovoj deceniji neprikosnovenom Juventusu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stigle brojke, može li Inter do Sančeza? (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019

"Neroazuri" na pragu još jednog odličnog posla...Konteov dolazak je bio uslovljen izgradnjom konkurentnog tima za trku u Seriji A. Njegova najveća želja je ispunjena, stigao je Romelu Lukaku iz Junajteda, ali deluje da to neće biti kraj poslovanjima dva velika kluba...Posle propasti oko transfera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.