Inijesta u suzama najavio odlazak

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 09:17

Inijesta u suzama najavio odlazak

Legenda Barselone i bivši reprezentativac Španije Andres Inijesta objavio je da traži novi klub.

Jedan od najboljih veznih igrača na svetu imao je emotivnu konferenciju za novinare na kojoj se rasplakao dok je pričao o odlasku iz japanskog Kobea, u kojem je proveo poslednjih pet godina.

"Mislim da smo svi zamišljali da ću se ovde da se penzionišem, to je bila i moaj i želja kluba. Odlazim zbog nedostatka minutaže i činjenice da trener ima neke druge prioritete. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << To poštujem i prihvatam", rekao je 39-godišnji Inijesta.

On je ove sezone odigrao samo tri utakmice u prbvstvu Japana i dve u kupu.

U pet sezona koje je proveo u Japanu, Inijesta je na 133 utakmice postigao 26 puta, uz 25 asistencija.

Za sada nije poznato gde će da nastavi karijeri, a postoje ponude iz SAD i sa Bliskog Istoka i ove dve destinacije bi mogle da budu Inijestine nove stanice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.